EFTERÅR ’17

0
Efteråret i norge med frossent græs

Efteråret 2017: 1. september – 30. november

Efteråret i tal:

I efteråret har jeg læst 11 bøger, jeg er flyttet 3 gange, jeg har haft 2 jobs og sendt uendelig mange ansøgninger afsted.

Efteråret i ord:

På den ene side er det som om, efteråret er gået, uden noget som helst er sket. Men i virkeligheden er der sket en frygtelig masse ting. Min kæreste og jeg flyttede tilbage til Danmark, for derefter at tilbringe en måned som ledige i et system, jeg nok aldrig bliver venner med. Samtidig flyttede bloggen også – en flytning, som har været så længe undervejs, at det føles som et kæmpe skridt endelig at realisere det. Og her i de allersidste dage af efteråret, har vi flyttet igen! Denne gang i en splinterny lejlighed i Århus. Samtidig er jeg også startet i et vikariat som engelsklærer på et gymnasium lidt uden for Århus. Der sker altså en hel masse spændende ting i øjeblikket, og jeg glæder mig til en vinter fyldt med nye udfordringer!

Efteråret i bøger:

Jeg har læst 11 bøger. Og det de næsten alle har tilfældes er deres omfang. Mens vi boede i Norge, læste jeg lange bøger. Jeg var nok lidt opbrugt om aftenen, når jeg fik fri, og jeg havde allermest brug for lange, kontinuerlige handlingsforløb, som fortsatte i det uendelige. Jeg læste for eksempel de første fire bind af Outlander-serien, som ligger på mellem 700 og 900 sider hver. Derudover læste jeg første bind af Game of Thrones, som også er kendt for dens lighed med en mursten. Det har været dejligt at læse volumniøse bøger igen efter i en længere periode at have fraskrevet mig dem en smule. De kan virke overvældende at gå i gang med, men hvis man bliver grebet, så er der også noget helt unikt i de lange bøger, hvor man virkelig kan nå at leve sig ind i den verden, man læser om.

Efteråret i indlæg

Frossent efterårsgræs