#Fridayreads

2
Reading Outlander on kindle while drinking coffee
Jeg har for alvor fået indviet min Kindle, efter vi er flyttet til Norge.  Samtidig med at alle mine bøger står sikkert og godt i kasser i Danmark, og jeg har kun taget enkelte med mig, bor jeg også meget langt fra en bogbutik. Og så er den altså smart. 
 
I øjeblikket fylder arbejdet meget, og jeg har stadig ikke helt vænnet mig til den træthed, som bosætter sig i kroppen, efter en hel dag på fødderne, ligesom mine tanker også oftere står stille eller forkludrer sig. Og så er det dejligt at smække fødderne op og læse en plotdrevet roman, hvor der hele tiden sker noget, og hvor handlingen bærer historien frem. 
I dag læser jeg Dragonfly in Amber, den anden roman i Outlander-serien af Diana Gabaldon. Det er historisk fiktion blandet med sci-fi og fantasy, og den er overraskende medrivende. Især holder jeg af at læse om det 18ende århundredes Skotland. 
Hvad læser du i dag? Og har du måske selv læst Outlander? Hvad tænker du i så fald om den? 
ENGLISH BELOW
_________________________
 
 
Since moving to Norway, I’ve finally started using my Kindle properly. Being away from all my books and likewise far away from a book store, I find it comes in very handy! 
 
Currently, work occupies my time and mind, and I’ve still not completely settled into the new routines and gotten used to the way tiredness inhabits your body after a whole day on the ground. Similarly, my mind often stand stills or I find my thoughts getting muddled up with each other. Therefore I quite enjoy plot-driven novels at the moment. Stories where something is happening all the time and actions carries the story forward. 
Today I’m reading Dragonfly in Amber, which is the second novel in the Outlander-series by Diana Gabaldon. It’s historical fiction mixed with sci-fy and fantasy, and it’s surprisingly intriguing. I especially like the descriptions of 18th century Scotland. 
 
What are you reading today? And have you read the Outlander-books? If so, I’d love to hear your thoughts on them.

2 KOMMENTARER

  1. Ja, jeg så serien, før jeg læste bøgerne, og jeg havde faktisk læst lidt om, hvad der vil ske i de næste bind, før jeg overhovedet havde besluttet, at jeg ville læse dem.. Men det, jeg har læst, gør, at jeg stærkt overvejer at stoppe efter andet bind. Jeg synes ikke, det lyder særlig fedt for at være ærlig. Men nu må vi se. Universet kan jeg godt lide. Men allerede her i andet bind savner jeg Skotland.. Skal du læse dem alle sammen en dag? Ifølge Wikipedia er hun i gang med at skrive endnu et bind..

Comments are closed.