Flytte-konkurrence! Vind fire skønne bøger

26
Konkurrence om bøger

Jeg har sådan glædet mig til i dag! I anledning af min digitale flytning fra Tanker om Sproget til Bookscape.dk har jeg stablet en konkurrence på benene til alle jer, som læser med. For jeg håber selvfølgelig, I stadig har lyst til at læse med, selvom bloggen har fået nyt hjem. Og så håber jeg, I kan lide det nye design? Det er helt klart mest min kærestes fortjeneste (det er saftsuseme godt, jeg gifter mig med den nyttige mand! ;-)).

I samarbejde med Forlaget Lindhardt og Ringhof, Forlaget Klim, Poesiplakater.dk og Politikens Forlag udlodder jeg fire smukke, skønne og spændende bøger samt en stak af de bedste poesiperler i dansk litteraturhistorie.

Konkurrence

Deltag i konkurrencen

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar herunder, så får I et lod i konkurrencen. Og hvis I smutter over på min Instagram og følger instrukserne under billedet af bøgerne der, kan I få et ekstra lod i konkurrencen! ;-)

Jeg trækker en vinder ved lodtrækning d. 30 december!

26 KOMMENTARER

  1. Din blog er virkelig blevet lækker at navigere rundt på, søde Ida! Og sikke en fin bog præmie 😍

  2. Er lige pt. På barsel så det ville være skønt med lidt nyt læsestof 😊 Stort tillykke med den nye side – glæder mig til at følge med!
    Rigtig glædelig jul

  3. Tillykke med den nye blog. Jeg har nævnt det før og nævner det igen – den ser simpelthen så fin og indbydende ud.

Comments are closed.