Jeg blev så glad, da Eva Lucia inviterede til litteraturarrangement i Århus. Både fordi jeg altid glædes ved gensyn med andre bogbloggere og fordi, det foregik lige midt i min kære hjemby. 
 
I samarbejde med Arnold Busck, som lagde hyggelige – og meget relevante, bogdekorerede – lokaler til, havde hun stablet et virkelig fint program på benene, hvor der var lidt til enhver smag.
Jeg bliver altid enormt inspireret til sådanne begivenheder, og det kan jeg både takke den skønne arrangør, de kloge forfattere og digtere, den dygtige forside-designer og det interessante forlagsfolk, som deltog, for. 
 
Jeg blev især rørt over Anna Klahns lyriksamling “Fra den afdødes hus”, som hun læste op fra. Der var noget meget skrøbeligt og vindpust-fint over det, som jeg holdte meget af. 
 
Derudover var det også meget spændende at høre oplægget af Marie Jensby fra forlaget Turbine. Når man, som jeg, går med en lille drøm om at arbejde i forlagsbranchen, så er det altid lærerigt at få lidt indblik fra garvede ansatte. 
Arnold Busck
Arnold Busck
Vi blev forkælet hele aftenen med sødt og salt, og da vi skulle hjem fik vi minsandten også to poser bøger med. Jeg blev glad og overrasket over at finde en pakke fra Poesiplakater.dk i en af poserne. Deres plakater og kort er utrolig lækre og smukke! Jeg skal uden tvivl have købt nogle rammer og vælge mine favoritter, så de kan komme op og hænge. 
Poesiplakater Poesiplakater
De to muleposer var begge meget tunge, og efter at have set det hele igennem, da jeg kom hjem, er det især bøgerne på billedet nedenfor, jeg glæder mig til at læse. Jeg begyndte på Sarah Winmans roman i nat, da jeg ikke kunne sove, og jeg synes allerede, den er utrolig fængende. Den lille tænkepause af Dan Ringgaard har jeg læst for længe siden, men jeg tror sagtens, den kan holde til at blive læst igen. 
 
 
En stor tak til: Arnold Busck, GADs forlag, Plusbog.dk, Aarhus Universitetsforlag, Bookeater.dk, Forlaget Mellemgaard, DreamLitt, Turbulenz, Forlaget Facet, EgoLibris, Aarhus Bibliotekerne, Krimimessen, Copenhagen Storytellers, Ulven og Uglen, Alvilda, Turbine, Tellerup, BrethDesign, Anne Klahn, Boris Hansen, Gry Pil Lund Ranfelt, Julie Duck Lauridsen og Eva Lucia. 
ENGLISH BELOW
____________________
 
 
I was recently invited to and took part of a literature event in Århus. It’s always such a pleasure meeting other people who care just as much about literature, reading and writing as yourself, and I had such a great time. We had a pretty busy schedule with both authors, poets, book cover designers and people from the publishing business doing presentations. I was especially touched by the Danish poet Anna Klahn, who read a few poems from her poetry collection. 
 
After events like this, I always feel so inspired! Everybody in this business seem so passionate about what they’re doing, and I love it. 
 
When leaving we were surprised with presents: two heavy bags of books and goodies. I’m especially fond of the beautiful posters and cards from Poesiplakater.dk, which features some of the greatest Danish poetry in stunning designs. 
Tidligere indlægIn Cold Blood, Truman Capote
Næste indlægWINTER ’16/’17
Ida Thordis Mølmer
I'm a 20-something woman from Denmark who's a little bit (a lot) obsessed with language, literature, reading and writing. In 2017 I finished my master's degree in Scandinavian Language and Literature, and now I'm a job hunter living in Norway.

2 KOMMENTARER

Comments are closed.