Månedens gang: februar

3


Februar var en uheldig måned. En vandskade var årsag til et computersammenbrud, lange ventetider hos forsikringsselskabet, fejlrapporter med fejl i, revurderinger og endelig, i dag, efter en måned uden computer, en dom og en ny computer. Jeg ynder ikke at kalde mig selv afhængig af min computer, men hold nu op, hvor går det op for en, hvor vigtig sådan en elektronisk genstand er i hverdagen, og alting føles lige lidt mere overskueligt nu. Manglen på computer har desværre også betydet stilstand her på bloggen, men nu er jeg altså tilbage med nye indlæg, og jeg håber, I stadig har lyst til at følge med derude. 

I februar har jeg læst 8 bøger, en af dem var en lydbog. I januar besluttede jeg mig for at læse Fredrik Backmans Min mormor hilser og siger undskyld, hvilket jeg gjorde, men dog til stor skuffelse. 

Februars bedste litterære oplevelse er uden tvivl todelt. Gillian Flynns Gone Girl var tåkrummende og nervepirrende. Præcis som forsiden lover, var jeg fuldstændig fanget af den, og kunne ikke læse den hurtigt nok. Den anden perle er Henry James Washington Square, så skøn og underspillet en bog. 

I læseklubben har vi læst Gillian Flynns Gone Girl og skal mødes og tale om den på søndag. Jeg glæder mig sådan til at se pigerne igen efter en lidt længere pause end sædvanlig. 

Næste måned er jo allerede halvt gået. Jeg har ingen faste planer, udover at jeg vil bruge påsken på Tove Ditlevsens glemte tekster Jeg vil være enke og jeg vil være digter

… Og hvordan går det så lige med nytårsforsættet? Fremad. Men Fitzgerald er stadig ikke kommet  i spil. Mon ikke jeg snart skal i gang, hvis det skal lykkes.


Jeg håber I har det godt! Har I læst noget spændende den sidste tid? 

3 KOMMENTARER

  1. Det er næsten skræmmende, hvor uundværlig computeren er blevet. Jeg ville have det på samme måde! Men godt at du er tilbage igen :-)

    Mvh.
    Den lille Bogblog

  2. Ja, det er lidt uhyggeligt! Det sværeste ved at mangle en computer har dog været i forbindelse med studiet, så jeg bilder mig selv ind, at jeg slet ikke er så afhængig af den, som det føltes, mens jeg manglede den.. Det er nok ret naivt ;-)

Comments are closed.