Månedens gang: maj

7

Maj. Hold nu fast… Maj er altid fyldt med eksaminer, men det har godt nok været en ekstra hård en af slagsen i år. Jeg har nu afleveret tre skriftlige opgaver, og i uge 25 skal jeg til et mundtligt forsvar, men derefter har jeg for alvor ferie. Jeg er tyvstartet en smule, og har de sidste to dage skiftet mellem at nyde solen og at nyde sofaen. 
I maj har jeg været med til at afvikle litteraturfestivalen Vild med ORD. Det var tre meget intense dage, og jeg var et meget træt menneske lørdag aften. Men det var en skøn oplevelse. Festivalen peakede, da jeg snakkede cykling med Jørgen Leth! 
Helt tilbage i november-indlægget fortalte jeg om mine udlandsdrømme, og nu er det endelig blevet en realitet. Jeg var lidt tøvende og vag omkring detaljerne dengang, men nu hvor jeg officielt er blevet optaget, kan jeg vist også godt afsløre det her. Til september starter jeg på University College London, hvor jeg skal tilbringe et enkelt semester, inden jeg vender snuden tilbage mod Danmark og specialet. Jeg glæder mig allerede! 

I maj har jeg læst 2 bøger. 3 hvis man tæller min genlæsning af Kongens Fald med. Eksamenstid foran computeren fra tidlig morgen har ikke været motiverende og lysten til at læse har været meget lille. Nu, hvor jeg næsten er på den anden side, er jeg kommet igang igen. 

Majs bedste litterære oplevelse er uden tvivl Krigen har ikke et kvindeligt ansigt af Svetlana Aleksijevitj. Hold. nu. op. den var barsk. Tankevækkende, rørende, tung og helt og aldeles fantastisk!

I læseklubben har vi læst intet. Vi holder stadig eksamenspause. Men jeg glæder mig til at komme i gang igen. 

Næste måned skal jeg læse en hel masse bøger. Det er længe siden, jeg har købt en bog, men alligevel har jeg en hel del bøger stående, som jeg glæder mig til at læse. 

… Og hvordan går det så lige med det der nytårsforsæt? Ganske glimrende. I dag jeg har lige læst Min Kamp 4 færdig, og jeg nyder det stadig lige så meget, som da jeg startede på den første. 


Maj i links

Har du læst noget fantastisk eller anbefalelsesværdigt i maj? 

Ps. som noget nyt vil jeg opdatere med blandede stemningsbilleder fra måneden i stedet for udelukkende bogrelaterede billeder. 

7 KOMMENTARER

Comments are closed.