Månedens gang: Oktober

0
Danske flag i London
Oktober var en dejlig måned. Jeg har drukket store øl til oktoberfest, gået mange lange ture, fundet en god rytme med min svømmetræning, drukket farlige drinks på cocktailbar, været til hestevæddeløb og set Queen Elizabeth, som gjorde en gæsteoptræden, jeg er blevet fejret på min fødselsdag, jeg har deltaget i readathon, jeg har sparket til efterårsblade, og jeg har været kulturel på Tate, Natural History Museum og The Strand, hvor en helt unik audiovisuel udstilling blæste mig væk. 
 
I oktober har jeg læst 5 bøger, og jeg har indset, at mit goodreads mål for i år næppe bliver nået. Til gengæld har jeg udelukkende formået at læse bøger, jeg virkelig godt kunne lide denne måned. Ikke at det er usædvanligt, men det er altså (i forlængelse af dette indlæg) ret skønt, at det er tilfældet.  
 

 

Oktobers bedste litterære oplevelse er Grief is the Thing with Feathers af Max Porter. Jeg håber ikke, I bliver trætte af alle mine lovprisninger, men den slog altså benene væk under mig. 
 
Næste måned er vi jo allerede en uge inde i – tiden går alt for hurtigt disse dage. November betyder Thanksgiving, en begivenhed, jeg aldrig troede, jeg skulle fejre, men som pludselig giver mere mening, når man kender en amerikaner. November betyder også læseferie for mit vedkommende, da jeg i den kommende uge skal skrive min allerførste eksamensopgave. Derudover har jeg indført museumsøndag, hvilket betyder, at jeg hver søndag indtil jeg skal hjem tager til en udstilling her i London. Næste søndag bliver det The British Museum, men i mellemtiden tror jeg også, jeg skal et smut forbi Halcyon Gallery, hvor Bob Dylans malerier er udstillet denne måned (hvis man har lyst, kan man besøge en del af udstillingen virtuelt her). 
 
 
 
October in links 
– I reviewed a spanish novel I read for a class
– I showed you the books I got for my birthday in a short video
– I participated in 24 hours of reading
– I shared my dream and admitted a few tough things
– I tried to spark an autumn feeling by doing the Autumn Reading Tag.
– I reviewed the best book I’ve read this year
 
 
ENGLISH BELOW
___________________
 
October was a lovely month. I’ve had enormous beers for oktoberfest, walked many long walks, found a good routine for swimming, had dangerous drinks, attended a horse race and seen Queen Elizabeth, I’ve been celebrated on my birthday, I’ve participated in readathon, I’ve danced in the autumn leaves, and I’ve visited Tate, The Natural History Museum and The Strand, where I saw a unique and mesmerising audiovisuel exhibition. 
 
In October I’ve read 5 books and they’ve all been wonderful.
 
The best book I’ve read is Grief is the Thing with Feathers by Max Porter. I know I talk a lot about it, but it completely blew me away.
 
Next month already started a week ago – time passes way too quickly if you ask me. November means Thanksgiving, a holiday I never thought I’d celebrate, but which now makes a lot more sense, when you know an American. November also means reading week: I’m spending this week studying for my first exam at UCL (wish me luck).  
I’ve also started a new thing, which I call “museum sunday”, which basically just means that I’ll be going to an exhibition every sunday for the rest of my stay. Next week it’s The British Museum, but before that I think I have to pay a visit to the Halcyon Gallery where Bob Dylan is exhibiting his paintings this month (if you want, you can actually visit part of the exhibition in this virtual reality clip right here)