Newin #3 Krimi og fantasy

2
Jeg kunne slet ikke dy mig, da jeg faldt over et udvalg af Jussi Adler-Olsens bøger til blot 49 kr stykket. Efter min meget meget positive læseoplevelse af Journal 64, har jeg været fast besluttet på, at læse de foregående romaner, så jeg slog til med det samme. Resultatet blev disse to smukke bøger i stift bind.De havde desværre ikke resten af romanerne i Afdeling Q-serien, så jeg håber at få lagt dem til side, hvis de får dem igen.


Lige i øjeblikket er jeg dog igang med en helt anden serie, nemlig Ringenes Herre. Jeg har aldrig fået læst denne klassikertriologi, men jeg blev inspireret til at påbegynde historien, da jeg var inde at se anden del af Hobitten. Hobitten er også en ulæst klassiker, men desværre også én jeg ikke ejer.

Næste uge har jeg en meget vigtig eksamen, så jeg regner med, at min læsning bliver sat på standby de næste par dage. Derefter vender jeg selvfølgelig stærkt tilbage med mine tanker om Eventyret om Ringen. 

Hvad er Jeres tanker om Afdeling Q-serien og populær litteratur generelt? Og hvad mener I om Ringenes Herre-triologien? Hvordan kommer I i den rette stemning til at begive Jer ud på så stort et eventyr, som det Frodo gør?

2 KOMMENTARER

  1. Fantastisk at du er ved at læse Tolkiens trilogi. Jeg elsker særligt 'Hobbitten', den er let mere lys og let end de andre bøger. Alle er dog gennemarbejdede og fantastiske.

  2. Jeg ville også oprindeligt have læst Hobitten først. Jeg var sikker på, at min far havde den. Men jeg måtte desværre opdage, at det ikke var tilfældet, da jeg allermest havde lyst til at gå i gang, så det endte med at blive Ringenes Herre-triologien i stedet. Det er meget underholdene læsning og jeg glæder mig til at se filmene igen efter endt læsning. Jeg kan allerede nu halvvejs inde i første bind, erfare, at bøgerne indeholder så mange flere eventyr end filmene.

Comments are closed.