Read-a-long: The Wind in the Willows af Kenneth Grahame

9

Det er så hyggeligt at læse bøger i fællesskab! At læse sammen, dele citater, udsnit og billeder med hinanden, for senere at samle op sammen og diskutere den oplevelse, man hver især har haft. Læseoplevelsen bliver større, når man får andres perspektiver med. 


I min læseklub har vi derfor snakket om, at det kunne være noget så hyggeligt her i de kolde, kolde måneder, i fællesskab at læse The Wind in the Willows af Kenneth Grahame.
Jeg har længe haft en støvet, men højtelsket udgave stående, og jeg glæder mig over  muligheden for at læse en bog, som jeg for flere år siden fik tilsendt af den sødeste penneven fra Holland. 

Amanda, Louise, Nadja og jeg vil selvfølgelig opfordre alle, der har lyst, til at læse med. Vi håber, I har lyst til at dele jeres oplevelser med os undervejs, enten som kommentarer på vores blogs eller via sociale medier under hashtagget #WindWillowsRead

Vi starter d. 1 december og fortsætter så længe det tager.

9 KOMMENTARER

 1. Åh. Det er verdens smukkeste børnebog. Intet mindre. Jeg knuselsker den.

  Jeg har en vane med at melde mig på flere fælleslæsningsprojekter, end jeg kan være med til, men åh, hvor jeg håber, jeg finder tiden til denne! Der er intet, jeg hellere vil læse!

 2. Årh, jeg elsker den historie, har dog endnu kun læst den på dansk. Det kunne være så hyggeligt med en read-a-long, men tror ikke jeg når at være med desværre.

 3. Hej Julie! :-)
  Har du undersøgt mulighederne for at finde en læseklub i det område du bor? Da jeg efterspurgte det for et års tid siden, var der virkelig mange, der meldte tilbage! Så mange, at vi blev nødt til at opdele os i to læseklubber, for at vi ikke blev for mange. Så jeg tror, der er flere end man lige skulle tro, der gerne vil være med :-)

  Jeg håber, du har lyst til at læse The Wind in the Willows med os :-)

 4. Hej Sidsel!
  Det er vel nok dejligt at høre! Jeg har ikke læst den før, jeg har kun set et par afsnit af tegneserien i fjernsynet, da jeg var barn, så jeg glæder mig meget til at læse bogen.

  Det er ærgerligt, men også helt forståeligt. December er jo en travl måned for mange! Hvis du skifter mening, eller pludselig får lidt mere tid i kalenderen, er du selvfølgelig mere end velkommen til at springe på senere :-)

 5. Jeg glæder mig også virkelig meget til at læse den! Jeg har kun set et par afsnit af tegneserien i fjernsynet som barn, så jeg er spændt på at se, hvordan bogen er.

  Ja, det løber jo altid hurtigt op med den slags, og december er i forvejen en ret travl måned, men det ville hvertfald være virkelig hyggeligt, hvis du fandt tid til at læse den med os! :-)

  Og tusind tak!

Comments are closed.