Read-a-thon #2

10
På lørdag er det tid til endnu et read-a-thon, og jeg glæder mig som et lille barn. Sidste gang deltog jeg kun i 12 timer, men i år skal jeg være med i alle 24 timer, og jeg er så spændt på, om jeg kan holde til det. Som det udprægede A-menneske jeg er, frygter jeg at gå fuldstændig kold allerede tidligt på aftenen. Mine forberedelser består i en tur ud til Lidl for at købe yndlingskaffen, søde godter, nogle stearinlys til de mørke timer og noget let og lækkert mad. Derudover har jeg selvfølgelig også været i gang med at forberede en bogstak til denne særlige dag. 

Jeg har udvalgt en række bøger, som jeg alle brænder for at læse eller genlæse, men jeg har gjort det uden nogen som helst ide om hvor meget, jeg kan nå på 24 timer. Der er sikkert mange flere bøger, end jeg kan nå, men på den anden side, er det rart at have flere at vælge imellem. Jeg har valgt The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde and other stories af Robert Louis Stevenson, Universets Engle af Einar Már Guomundsson, Just after Sunset af Stephen King, Hobbitten af J.R.R Tolkien og The Great Gatsby af F. Scott Fitzgerald. Både den førstnævnte og den sidstnævnte har jeg læst før, men detaljerne om Dr. Jekyll and Mr. Hyde er for længst forsvundet fra mit sind og The Great Gatsby… Den kan man jo simpelthen ikke læse for mange gange! I alt løber det op i 1.251 sider. Sidste gang læste jeg på 12 timer 651 sider, så hvis jeg kan holde koncentrationen alle 24 timer, så burde det jo være muligt.

Deltager I til read-a-thon på lørdag? Hvilke bøger skal I læse og har I nogle gode tips til at holde sig vågen? 
10 KOMMENTARER

 1. Sikke en dejlig bogstak!

  Sidste år var jeg vildt spændt på, om jeg kunne hold mig vågen (jeg er nemlig også A-menneske), men jeg oplevede en eller anden form for adrenalinkick, så jeg kunne holde mig vågen. Jeg ved godt, det lyder lidt skørt, eftersom man jo sidder stille, men det var lidt som om, man var for spændt til at kunne sove :)

  Men så klokken tre om natten ramte jeg desværre muren, fordi jeg læste en bog, som var alt for kedelig. Jeg håber ikke, det sker igen :S

  Jeg glæder mig helt vildt til at følge med herinde. Og så må vi lige hjælpe hinanden med at holde os vågne :D

 2. Det er virkelig altid rart at have lidt forskelligt at vælge imellem. Men det virker også som om, du har udvalgt en rigtig god blandet stak :)
  Jeg plejer at have lettere ved at holde mig vågen ved for det første at læse en let men spændende bog, og for det andet drikke en masse. Hvis man skal på toilet oftere, er det nemlig lettere at holde sig vågen ;) Derudover hjælper det mig meget at snacke. En smule slik er godt, men er jeg virkelig træt, så er frugt altså det bedste. Og for mig hjælper det desuden rigtig meget, at have en masse lys tændt og ikke ligge i min seng :)

 3. Sikke en fin bogstak, nogle gode valg. Jeg er også så småt begyndt at samle bøger ind, men har svært ved at vælge. Regner ikke med at holde mig vågen alle 24 timer, min læsning falder simpelthen fra hinanden, hvis jeg er for træt. Men skal da udnytte så mange timer som muligt :)

 4. Ih, sikke gode valg! Det bliver da skønt med Gatsbys dekandence beskrevet med Fitzgeralds smukke formuleringer – det lyder perfekt til nattetimerne :D
  Jeg sidder og bruger morgenen på at udvælge nogle bøger – åh, men det er så svært synes jeg! Jeg glæder mig til at læse sammen med jer alle sammen :D :D

 5. Sikke en fin bogstak :) Jeg håber du skal læse 'Just After Sunset' inden det bliver mørkt? :D

  Jeg har først lige besluttet mig for at være med! Så jeg har slet ikke styr på noget som helst, og tror heller ikke jeg får udvalgt mig nogen specielle bøger. Men jeg ved dog, at jeg skal have kaffe og snacks klar. Og så skal jeg have skruet en smule ned for radiatorerne, så det bliver lidt køligere i stuen – det holder mig lidt frisk i længere tid :D Det er første gang jeg er med – og jeg glæææder mig :)

 6. Meget interessant sammensætning – der er jo flere klassikere iblandt :-)
  Jeg deltager også med en god stabel horrorbøger – så må vi se, om de kan skræmme mig så meget, at jeg ikke kan sove, hæhæhæ!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

Comments are closed.