Tema #28 En boglig ønskeliste

7
Julen nærmer sig med hastige skridt, og jeg er stadig indespærret i en eksamensboble, hvor julesange, julelys, varme æbleskiver og gløgg ikke får lov til at trænge ind. Endnu. På næste tirsdag får jeg nemlig (næsten) juleferie, og jeg planlægger allerede nu en dag på langs på sofaen, efterfulgt af en dag i byen med julegaveindkøb, brændte mandler og tiltrængt varm kakao. 

Jeg har sammensat en ønskeliste med alle de boglige ønsker, jeg har for denne jul (og det var overhovedet ikke en overspringshandling midt i min diskursanalyse…), og måske I kan bruge den som inspiration?

Jeg vil meget gerne høre, hvilke firkantede pakker, I håber, gemmer sig under træet i år? 


1, 2, 3 og 3, 4, 5, 6

Tidligere indlægMånedens gang: November
Næste indlægEt tip #1
Ida Thordis Mølmer
I'm a 20-something woman from Denmark who's a little bit (a lot) obsessed with language, literature, reading and writing. In 2017 I finished my master's degree in Scandinavian Language and Literature, and now I'm a job hunter living in Norway.

7 KOMMENTARER

 1. Sikke nogle fine ønsker! Jeg håber du kommer godt igennem eksamenen, søde Ida, og får nogle tiltrængte julehyggedage efterfølgende <3

  Min boglige ønskeliste består bl.a. af Clothbound udgaven af "Jane Eyre", "Aesop's Illustrated Fables", "The Hounds of the Baskervilles", "Forbandede Yngel" og mange flere :)

 2. Sikke nogle fine ønsker Ida :D
  Jeg ønsker mig "S" af J.J. Abrams som virkelig udforsker bogen som mediums materialitet samt "The Secret History" af Donna Tartt :)

 3. Åh, så fin en ønskeliste. Jeg ønsker mig bestemt også flere boglige lys fra Frostbeard. De er så skønne. Og så ville jeg bestemt heller ikke have noget imod at få fuldendt min Penguin Fitzgerald-samling. Jeg mangler alle de sorte bøger i serien.

 4. Tak, Amanda! Hvor er du sød!

  Åh, Clothbound-serien er altså også så smuk! Jeg gad virkelig også godt have boksen med Dickens i Clothbound.

  Jeg håber, du får nogle af dem til jul! Og jeg glæder mig til at vi skal mødes og snakke om Extremely Loud and Incredibly Close!

 5. Mange tak, Ida! :-)

  Det lyder ret spændende, faktisk! Den vil jeg lige undersøge.
  Jeg har længe overvejet, om jeg skulle læse "The Secret History", men mit forhold til Tartt er ambivalent, så det bliver nok først en dag, hvor jeg har virkelig god tid.

 6. Tak!
  De er virkelig sjove. Jeg håber sådan, jeg får et, så jeg kan se, hvordan de fortolker duften af Gatbys Mansion. Jeg har svært ved at forestille mig det ;-)

  Det forstår jeg godt. Selvom de er flotte hver for sig, så er der bare noget magisk over at få samlet dem alle sammen.

Comments are closed.