To nytårsforsætter

3
Jeg har før i tiden været mere ambitiøs med mine nytårsforsætter, end jeg er i dag, men i år har jeg alligevel besluttet mig for at forsøge mig med to forsætter. 


I løbet af 2016 vil jeg gerne

Læse F. Scott Fitzgeralds samlede værker, og herunder også genlæse de værker, jeg har læst før. I alt inkluderer det fem romaner, tre novellas og cirka ti novellesamlinger. 
Læse alle seks bind i Karl Ove Knausgårds serie Min Kamp. Jeg har længe haft lyst til at læse dem alle sammen i forlængelse af hinanden, og selvom det er noget af en mundfuld, så tror jeg godt det kan lade sig gøre henover et år, og jeg tror yderligere, at det vil fungere godt ikke at strække det henover længere tid end netop det. 

Hvilke nytårsforsætter har I for i år? 
ENGLISH BELOW
_____________________

I used to be a little too eager with my new year’s resolutions – resulting in me never being able to fulfill them all. That’s why I haven’t had any real resolutions the last couple of years. Now, however, I’ve decided to try and accomplish two resolutions during 2016. 

During 2016 I plan to: 

read everything written by F. Scott Fitzgerald, which includes re-reading the novels I’ve previously read. In total that is five novels, three novellas and about 10 collections of short stories. 

read all six novels in the series “My Struggle” by the Norwegian author Karl Ove Knausgård. For a while now I’ve been wanting to read all six right after each other, and even though it’s more than 2500 pages in total, I think it’ll work really well to read them as one long book. 

Do you have any new year’s resolutions? 

3 KOMMENTARER

  1. Det er nogle ret ambitiøse mål – pøjpøj med dem :-)

    Jeg har planer om at læse flere historiske romaner, og så vil jeg stifte bekendtskab med Joe Abercrombies meget roste fantasybøger. Derudover har jeg planer om at læse minimum 150 bøger.

    Mvh.
    Den lille Bogblog

  2. Jeg kunne godt finde på at hoppe med på den der Min Kamp… Jeg har læst 1'eren både på dansk og norsk, og så har jeg forsøgt at komme videre med 2'eren, men den gik jeg hurtigt lidt død i. Jeg vil ellers virkelig gerne læse hele serien :-)

  3. Glæd dig til ham! Han er helt fantastisk. Jeg har ikke læst alle hans værker (eller har jeg? Nu bliver jeg i tvivl). Gode er de jeg har læst i hvert fald, og det er mange!

Comments are closed.