Hej! Hvor er det dejligt, at du er klikket herind!

Da jeg i 2013 startede min blog Tanker om Sproget, var det med stor iver og glæde. Og den glæde føler jeg stadig! Men 2013 er efterhånden et par år siden… Siden dengang har jeg ændret mig, ligesom mit indhold på bloggen har ændret sig. Jeg har fået nye værdier, standarder og drømme, og jeg har længe gået med tanken om en mere lækker blog designmæssigt. En blog med flere muligheder og mere sans for detaljerne. Så med meget hjælp (og tålmodighed) fra min sødeste ekspert af en kæreste har jeg nu stablet Bookscape.dk på benene. Jeg håber sådan, I kan lide det nye design, og at I stadig har lyst til at følge med her på siden!

Hvis I oplever tekniske problemer, må I endelig skrive! Der er selvfølgelig altid et par kinks rundt omkring på et nyt site. Og jeg ved, der er billeder fra ældre indlæg som stadig mangler, men jeg arbejder på det, og jeg tror det kommer til at blive så godt, når det hele er færdigt.

Hvis I har lyst, kan I nu også følge mig på Instagram på Bookscape.dk. Der vil jeg opdatere oftere end her. Og så kan jeg desuden lige “diskret” lade det slippe ud, at man snart får muligheden for at vinde et par fantastiske bøger!

2 KOMMENTARER

 1. Hej Ida!
  Jeg har siddet og kigget lidt på en kindle, men jeg er bekymret for, hvor meget jeg vil få ud af den ift. at jeg f.eks. kun vil kunne læse engelske bøger. Jeg kan forstå, at det ikke rigtig er kommet til Danmark, så jeg er lidt splittet om jeg skulle ønske mig en i julegave, eller kører bog-stilen som jeg altid har gjort. Har du nogle tanker omkring det?? Jeg har altid afsværget ipads og elektroniske e-bøger, men begynder at kunne se det smarte i at have det hele samlet i en. :)

  Ellers må jeg sige, at du har en rigtig fin blog! Du giver mig lyst til at læse nye bøger, jeg normalt ikke lige ville have overvejet.

  God søndag,
  Emma

  • Hej Emma!
   Jeg forstår virkelig godt dine overvejelser. Det er stadig meget svært at læse danske bøger på en Kindle, og det er ikke til at sige, hvornår det kommer til at virke. Jeg ved, at flere og flere forsøger at lave danske bøger, som med nød kan læses på Kindle, men det er stadig noget juks, det meste af det. Hvis du hovedsageligt læser danske bøger, ville jeg vente med en Kindle. Og hvis du generelt er lidt skeptisk, kan du jo overveje at prøve et abonnement hos Mofibo eller lignende, hvor du kan finde ud af, om du synes om måden at læse på? Måske du kan nøjes med en enkelt måneds abonnement for at finde ud af det?
   Jeg har haft min Kindle i snart to år, men det er først her i efteråret, jeg er begyndt at bruge den, og det var kun fordi jeg blev “tvunget” til det, da jeg ikke var i nærheden af en bogbutik. Nu har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor smart den kan være, og jeg bruger den meget mere end før – også selvom jeg har tilgang til “rigtige” bøger. Men når det er sagt, så bruger jeg den altså kun i situationer, hvor en fysisk bog er upraktisk (fx når jeg læser i sengen, eller når jeg er på farten). Ud fra din kommentar og din tydelige glæde ved fysiske bøger ville jeg nok foreslå, at du ventede lidt med at ønske dig en Kindle. Især hvis du allerede ved nu, at du vil savne de danske titler, så er det måske ikke den rette løsning endnu.
   Jeg håber, du kan bruge det til noget? Du må endelig skrive, hvad du beslutter dig for!

   Klem
   Ida

   Ps. Tusind tak for dine fine ord. Det gør mig VIRKELIG glad at gøre! <3

Comments are closed.